Random thoughts

Nu-i asa ca asta este cel mai frumos citat pe care l-ati citit in ultima vreme? M-am indragostit teribil de el. Nu stiu dar ceva din el imi provoaca liniste. Probabil sentimentul acela minunat de pace care te cuprinde cand vezi multitudinea de carti si povesti in care te poti pierde si care te salveaza de problemele de zi cu zi. Nu ma pricep la aranjat cuvintele cat sa va captez atentia si sa va insuflu acest sentiment dar sper sa fi reusit macar partial.

In alta ordine de idei , din lipsa de buget m-am apucat de citit online cartea Why we broke up de Daniel Handler cu ilustratii de Maira Kalman. Da , ilustratii. E perfecta !

I’m telling you why we broke up, Ed. I’m writing it in this letter, the whole truth of why it happened.

Min Green and Ed Slaterton are breaking up, so Min is writing Ed a letter and giving him a box. Inside the box is why they broke up. Two bottle caps, a movie ticket, a folded note, a box of matches, a protractor, books, a toy truck, a pair of ugly earrings, a comb from a motel room, and every other item collected over the course of a giddy, intimate, heartbreaking relationship. Item after item is illustrated and accounted for, and then the box, like a girlfriend, will be dumped.

Cam astea ar fi ilustratiile – nu stiu sursa pozei , daca stie cineva va rog sa ma anuntati- si sunt atat de frumoase. As vrea totusi sa am cartea in maini. Mai am de strans bani.

Si ca de obicei , in incheiere , voi ce mai cititi? ma

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s