Editia de august a revistei Joy si editura Lira va prezinta:

Are o slujba la Paris , orasul visurilor ei , o relatie cu un francez fermecator , o fiica de aproape doi ani frumoasa si desteapta si un apartament cu priveliste care iti taie respiratia. Atunci de ce Catherine simte ca viata nu ii mai ofera nici o satisfactie? Prinsa intr-o relatie care devine tot mai lipsita de pasiune , coplesita de responsabilitatile de mama si plictisita de jobul administrativ , Catherine citeste un articol despre cum sa iti faci un jurnal online – si astfel apare blogul Micutei englezoaice.

Dar ceea ce incepe ca o simpla diversiune devine treptat un forum in care Catherin impartaseste necunoscutilor detalii despre viata personala. Iar cand James , un cititor fidel al blogului , doreste sa o cunoasca pe femeia de dincolo de ecranul computerului , granita dintre realitate si virtual dispare , determinand-o pe Catherine sa isi abandoneze viata construita cu grija si sa se lase atrasa in mirajul trairii l’amour fou. Insa aceasta dragoste nebuna , James o simte pentru Catherine sau pentru Micuta englezoaica?

Cartea se distribuie cu revista Joy la pretul promotional de 12,99 lei.

Am cumparat-o astazi si astept sa o citesc pentru ca ma incanta. Tot de la Joy avem si Top 10 carti care trebuie sa le citesti pe plaja:

Din lista asta as citi Sophie Kinsella – Am numarul tau si Rachel Hawkins: Hex Hall.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s