Privilegiul de Zoey Dean

Titlu original: How to Teach Filthy Rich Girls

Autor: Zoey Dean

Gen: Young Adult

Anul aparitiei: 2007 US , 2012 RO

Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi?

Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari – dar datorii şi mai mari! Când e concediată de la tabloidul la care lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.

O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură.

Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea

Megan Smith e o fata normala. Megan Smith are o diploma marca Yale. Megan Smith e paralela cu locul ei de munca. Megan Smith nu e nici grasa dar nici fata perfecta. Megan Smith e ingropata in datorii. Asa ca decide sa accepte oferta sefei ei sa le predea gemenelor Baker , Sage si Rose , doua fete pe cat de frumoase pe atat de scandaloase. Cum se va descurca?

Ajunsa in Palm Beach , Megan incearca din rasputeri sa se inteleaga cu Sage si Rose dar acestea fac tot posibilul ca ea sa se simta prost si sa plece , asa ca ea pune la cale un plan. Va demasca gemenele intr-un articol despre toata viata lor superficiala si cum altfel va putea sa faca asta decat infiltrata adanc in societatea bogatanilor. Incetul cu incetul devine una de-a lor dar incepe sa le si cunoasca pe gemene cu adevarat.
Ramase orfane , ele traiesc numai una pentru cealalta dupa propriul lor cod. Megan se identifica cu cele doua urmand tiparul ei si al surorii ei Lily. Megan a trait toata viata in umbra lui Lily cea perfecta incercand sa se faca cunoscuta la orice pas. Asa sunt si Sage si Rose. Rose incearca sa nu-si supere sora mai mare si traieste dupa vorbele ei.
Avem parte si de un triunghi amoros. Megan este cu James. Megan de Palm Beach il place pe Will. La o petrecere Megan venita cu Will da nas in nas cu James. Amuzant? DA. Eroina reuseste si de aceasta data sa scape cu basma curata din incurcatura. Cu cine va ramane intr-un final ? Trebuie doar sa cititi si veti afla.
Nota mea:

Cartea a fost transformata intr-un serial dealtfel, pe care abia l-am inceput. Este usor diferit de carte dar tot tiparul ala il urmeaza iar actorii sunt toti la fel cum mi i-am imaginat:

Privileged (2008)

Privileged

Acest serial s-a terminat.
Genul: comedie
Privileged este o drama de televiziune, adaptata dupa faimoasa carte a lui Zoey Dean, How To Teach Filthy Rich girls, si se centreaza in jurul lui Megan Smith, o absolventa Yale in varsta de 23 de ani care se muta in Manhattan, New York, sperand sa isi faca o cariera in jurnalism. Dar cand planurile ei nu ies asa cum se astepta si este concediata de la tabloidul la care lucra, ea se intalneste cu o proprietareasa a unui cabinet de cosmetica. Ea ii propune, iar Megan accepta slujba de a trai in casa nepoatelor ei, niste studente bogate din Palm Springs, Florida, pe care le va medita de acum inainte pe perioada facultatii. Fetele, Rose si Sage, sunt frumoase, rebele, si deloc impresionate de noul lor „profesor”, dar Megan este decisa sa le castige increderea si sa devina o mare influenta in viata acestor fete.
Mai multe detalii si recenzii gasiti pe TVBLOG .
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s