Micutele mincinoase: Secretul Hannei de Sara Shepard

Titlu: Pretty Little Secrets

Autor: Sara Shepard

Gen: YA

Anul aparitiei: 2011

Se comercializeaza impreuna cu revista Bravo la pretul de 10,99 RON

„În Rosewood, Pennsylvania, e vacanţă.Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria şi Spencer. Ucigaşul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Şi totuşi… în oraş a apărut o nouă ameninţare.
Eu! Sunt noua A. şi stau la pândă.
Regula numărul unu: să-ţi cunoşti prada! Aşa că sunt cu ochii zi şi noapte pe Hanna, Emily, Aria şi Spencer. De regulă, în vacanţă se-ntâmplă multe lucruri ciudate şi totul rămâne secret. Dar… ia ghiciţi!Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuţelor mincinoase.

Să-ncepem cu Hanna… Prietenul ei loial, Lucas, pleacă în vacanţă împreună cu familia. Rămasă singură, Hanna merge pe furiş la fitness, încearcă să-şi facă o nouă prietenă şi visează la o întâlnire personală cu antrenorul ei. Ce se întâmplă în cele din urmă cu toate acestea? Deşi Hanna se străduieşte să ţină secret, eu am aflat şi vă spun şi vouă…”

Aceasta carte / serie isi are locul in vacanta de iarna intre volumul Unbelievable si Wicked si se dezvaluie secretele celor 4. In cartea de fata o urmarim pe Hanna in timpul vacantei care intre plecarea lui Lucas in vacanta cu Puke-a-tan , mutarea mamei si surorii vitrege in casa ei alaturi de tatal ei care o neglijeaza , incearca sa se puna pe picioare. Marcata de moartea prietenei ei cele mai bune , care s-a dovedit a fi A. , chiar dupa ce a incercat sa dea peste ea cu masina , se lasa pe tanjeala cum s-ar zice si incepe sa redevina Hanna cea „durdulie si ratata”. Cand observa ca a trecut de la marimea 2 la marimea 4 decide sa ia masure si se inscrie din furie pe Lucas si pentru ca vrea sa revina la forma initiala la programul de fitness al lui Vince unde concureaza cu Dinah pentru a-i castiga atentia. Trece prin diferite episoade iar relatia cu Kate nu se imbunatateste. Nu e o carte wow care sa te lase pe spate si se citeste in 2 ore ca popa. E usoara si te va incanta.

Nota mea:

Ati cumparat cartea? Daca da , ce parere v-a lasat?

Anunțuri

Un gând despre “Micutele mincinoase: Secretul Hannei de Sara Shepard

  1. Pingback: In my mailbox | cuddleweather

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s