Iubitul virtual de Kate Brian

Titlu: Fake boyfriend

Autor: Kate Brian

Anul aparitiei: 2007

Gen: Adolescenti (?)

Se distribuie impreuna cu Bravo in colaborare cu editura Leda.

Este absolut perfect!
De-ar fi şi real…

Când Shawn, iubitul lui Isabelle, o părăseşte pe aceasta cu doar o lună înainte de balul de absolvire, Lane şi Vivi, prietenele ei cele mai bune, se hotărăsc să treacă la acţiune.

Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o scoată pe Isabelle din această relaţie nefericită. Ce păcat că e doar virtual!

Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…

Aceasta carte este una spre deliciul tuturor adolescentilor pentru ca prezinta evenimente care s-ar putea intampla si in realitate si situatii amuzante care te vor distra copios.

Isabelle , o adolescenta mega indragostita de Shawn , baiatul rau , face greselile pe care orice pustoaica le-ar face: il iarta pe acesta de fiecare data cand o supara cu ceva. Cand acesta face greseala suprema si o inseala chiar sub nasul ei , Isabelle tot dupa el sta. Dar asta se va schimba caci prietenele ei cele mai bune , Vivi si Lane , intra in actiune pentru a-i gasi iubitul ideal care o va face sa il uite pe ticalosul de Shawn. Vivi si Lane il creaza pe `Brandon` pe myspace si il pun pe Marshall , fratele lui Vivi , la conducere pentru ca cine stie cum functioneaza mintea unui baiat mai bine decat alt baiat ?Fetele ajung pana sa angajeze un actor ca sa il interpreteze pe Brandon. Meet Jonathan. Lucrurile se complica cand Vivi se indragosteste de el. Lane pe de alta parte este indragostita Lulea de Curtis jumatatea masculina a grupului. Curtis este indragostit de ea. Si amandurora le este frica de respingere.

Este o carte previzibila , usoara.

Nota mea:

Anunțuri

Un gând despre “Iubitul virtual de Kate Brian

  1. Pingback: In my mailbox | cuddleweather

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s