Happy Hunger Games

Încasări record pentru The Hunger Games !

Adaptarea romanului lui Suzanne Collins a intrat în acest week-end în cinematografele americane – simultan şi în România – iar previziunile specialiştilor sunt mai mult decât pozitive în ceea ce priveşte încasările aşteptate, scrie The Hollywood Reporter.

Vânzările biletelor au adus până în acest moment cifre impresionante pe continentul nord-american, iar încasările corespund acum unei cifre de aproximativ 40 de milioane de dolari, ce este de aşteptat să ajungă la 140-150 de milioane la sfârşitul acestui week-end.

Pelicula are şanse mari să intre în topul cinci al celor mai bune debuturi cinematografice ale tuturor timpurilor. Pe locul cinci se află acum The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1, cu 138,1 milioane de dolari la lansare. Primul loc îi revine lui Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, cu 169,2 milioane după week-end-ul de debut.

The Hunger Games va întrece însă cu siguranţă două recorduri, referitoare la cea mai bună lansare de până acum a lunii martie şi la cel mai bun debut cinematografic pentru un film ce nu este sequel.

Sursa

Ati vazut filmul ?? Eu nu am avut cum si mor de ciuda ! Abia astept sa il vad !!

Anunțuri

2 gânduri despre “Happy Hunger Games

  1. eu sincera sa fiu nu l-am vazut , daa’ nici n-am citit cartile . dar vreau sa ma apuc de carti si dupa sa ma uit la film . am inteles ca e genial .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s