Recenzie: Cel pe care ti-l doresti …e mai aproape decat crezi de Jill Mansell

Am terminat astazi de citit cartea de la editura Leda distribuita impreuna cu revista Joy. Ce pot sa zic , s-a nimerit exact de Dragobete (Iubiti-va mult dragilor !!) pentru ca este o carte despre iubire.

In primul rand o avem pe Nancy care atunci cand afla ca sotul ei o inseala decide sa plece in Londra la prietena ei Carmen unde incetul cu incetul isi reface viata. Il avem si pe Connor vecinul ei cu accent irlandez dupa care pur si simplu te topesti. Si uite asa avem noi o poveste de dragoste intortochiata in care fiecare crede ca celalalt nu il place.

Carmen. Nevasta unui rock star care a murit de supradoza incearca sa isi refaca viata la 3 ani dupa ce a murit sotul ei. Problema ei ? Cumnatul Rennie (hottie!) si averea sa care atrege un instalator pentru a o prosti. Ramasa cu sechele de la ultima relatie aceasta decide sa il minta pe noul ei iubit , Nick dar soarta nu este de partea ei. Ce joc joaca Rennie in aceasta poveste? Inafara de sex simbol , acesta este alaturi de ea la fiecare pas sustinand-o.

Mia, fiica lui Connor joaca rol de cupidon in aceasta poveste incercand sa faca tot posibilul ca tatal ei sa fie fericit. M-a amuzat teribil felul de adolescenta nebuna in care a fost prezentata.

Nu are cine stie ce plot si pe tot parcursul cartii mi-a trecut deseori prin cap ca ar putea fi transpus in serial cu usurinta. Nota mea? 3.5/5

Pret: 11,9 RON impreuna cu revista Joy

2 gânduri despre “Recenzie: Cel pe care ti-l doresti …e mai aproape decat crezi de Jill Mansell

  1. Felicitari ca ai citit.o ca…. acum trebuie sa feliciti persoanele care mai deschid o carte (stii la ce ma refer), din ce ai scris tu pare draguta dar nu chiar asa pe gustul meu,de apreciat ca te.ai titnut de cuvant si ai facut o mica descriere, esti o persoana rapida
    Pupicei:*

  2. Pingback: In the mailbox « cuddleweather

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s